lippen-lipvergroting-dokter-coenen-antwerpen-plastisch-chirurg-hyaluronzuur - Antwerpen

 

 

Update 

 

 

 

Sinds de pijnloze techniek bestaat met een micro-canule en geen naald meer gebruikt wordt, is er een haast pijnloze techniek om een veel egaler resultaat te bekomen. Deze techniek veroorzaakt geen voelbare onregelmatigheden. De vraag naar lipvergroting is dan ook enorm toegenomen.

We kiezen voor een discrete vergroting, haast opvallend en natuurlijk. Of voor een meer uitgesproken resultaat wat een behandeling  doet vermoeden. Indien men kiest voor discreet, maar het resultaat na verloop van enkele dagen onvoldoende lijkt, kan er probleemloos verder vergroot worden.

De gebruikte produkten zijn altijd een of andere vorm van hyaluronezuur, perfect compatiebel met het metabolisme van het menselijk lichaam. De mogelijke produkten zijn ...(mogen met de nieuwe wetgeving niet meer genoemd worden). Nieuw is ...... waarmee een zéér oppervlakkige behandeling mogelijk is (blanching technique).

Indien een patiënt ervaart dat haar lippen niet naar haar zin zijn, kan het resultaat quasi onmiddellijk ongedaan worden gemaakt met een tegenprodukt. Wij hebben dit produkt steeds in voorraad.